Hodepine, kaffetørst og hvilepuls!


Du vet du er avhengig av kaffe når hodepinen banker på døren i 11-tiden. Det kjennes som at pannelappen skal trykke seg ned i øya. Og det verker fra tinningen og ned i nakken. Du har mest lyst til å ta den kaffekoppen i håp om å få vekk smerten. Men det er det ikke snakk om! 

Dag 1 på Change 9 er ved veis ende. Kroppen kvitter seg med allskens shit etter jula og det merkes. Dundrende hodepine er et bevis på at alt jeg tilfører kroppen til vanlig ikke er det beste. Faktisk så får det meg til å tenke mer over hva som puttes i munnen. Hva godt gjør kaffe, sukker, salt osv for kroppen om det er slik den reagerer når det kuttes ut? 

Dag 1 og 2 på Change 9 innebærer lite mat. Dette for at alle produktene skal kunne gjøre jobben sin, og kroppen skal nullstilles. Jeg har ikke vært plaget med noen sult idag. Knasket bittelitt fra frilista og drukket masse vann. Jeg kjenner meg litt trøtt nå ikveld, men det er helt innafor. Gleder meg til reisen videre:)
Change 9 er supert for alle som vil kickstarte kroppen mot en sunnere og smalere seg. Jeg er igang, bli med du også da. Sjekk ut her, eller send en mail til [email protected]

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg