Tankefull!


God morgen fine leser♥ Nå er det en uke siden jeg postet noe her, en uke som har gått utrolig fort. Takk til de som har etterlyst meg:)

Uken har vært fylt av tanker. Hodet koker over, det er ikke plass til mer nå. Mange tanker som skal tenkes ferdig, mange uferdige tanker. Jeg er så takknemlig for alt jeg har i livet mitt. Livet mitt er beriket av mye bra og jeg har det bra på alle plan. Men alikevel vil jeg noe mer. Vanskelig å forklare. Noen som skjønner? En dag fyker av sted, vi skriver snart bare mandager og fredager for tiden flyr, sommer-høst-jul-vinter-vår. Ja, årene flyr fort. derfor vil jeg det beste ut av den tiden jeg har fått tildelt. Som dere skjønner så er hodet mitt fylt, jeg analyserer og finner løsninger.

Jeg har lenge tenkt på en endring her inne. Til tider føler jeg meg litt lei og lite inspirert til å bare vise interiør og hus bilder. Jeg ELSKER interiør, misforstå meg rett. Og det blir det mye av også fremover. Men det vil komme mye annet spennende her også. Dere skal få bli bedre kjent med meg, mitt liv og mine hobbyer. Og masse bra tips og ideer! En god dose inspirasjon på flere plan. Og en ærlighet dere ikke har sett her før. For livet er ikke bare en dans på roser♥

Jeg GLEDER meg stort! Planene er lagt sammen med personer som inspirerer meg og gir meg en superstyrke!

Mitt favorittfat for tiden! Og når sommeren kommer så skal det jammen meg få flytte ut på terrassen. Perfekt at det nå er på SALG. Du finner det HER.

Titt innom senere for en spennende nyhet:)

1 kommentar
  1. Hei. Du trenger ikke å svare.. Men jeg har så mye jeg lurer på…
   Jeg lurer på hva som skal til for å bli en samarbeidspartner med nettavisen? Tok du kontakt med dem via mail og avtalte ett møte? Lurer også på hva fordelene er ved å ha samarbeid med dem. Ser du ikke har tusenvis av lesere, men likevel oppnår så mye. Digger tipsene du kommer med og bildene er så skjønne!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg