Er du på utkikk etter nye Møbler? SE HIT!

Reklame for Drømmeverden


Så fort vi bikker over til et nytt år så kommer trangen til å forandre hjemme, pynte opp med lysere farger og ta en skikkelig vår-rengjøring. Ihverfall har jeg det slik, og jeg er vel ikke den eneste? Her om dagen startet jeg på en NY liste (ja, jeg elsker lister!) for hva som må fikses, gjøres ferdig og forandres på her hjemme. Jeg har så lyst til å male stuen vår, nå er jeg i tenkeboksen. Jeg er veldig glad i den lyse fargen vi har, men en forandring er sjelden feil. Noen nye systemer skal inn her, spesielt på barnerommene. Gjestebadet skal oppgraderes (bare stæsjet da) og jeg håper stellebordet snart kan kastes ut. Ett nytt møbel er bestilt til huset også. Mer om dette en annen gang:)

Jeg skravler meg bort her, over til overskriften. Siden jeg vet at mange ønsker å fikse opp hjemme så har jeg laget en god deal til dere. Ved kjøp av møbler hos Drømmeverden så gir vi deg et gavekort på interiørartikler. Hvor gøy er det ikke å kunne ta med seg masse fint av interiør GRATIS når man kjøper møbler! Vi fører alt av møbler fra Riviera Maison og Artwood bl.a.

Møbel Avtale 28.Jan-13.Feb:

For hver 5000,- du kjøper Møbler for gir vi deg et Gavekort på 500,- som kan brukes på interiørartikler. 


Imorgen reiser jeg avgårde til Oslo. Diverse møter, innkjøp og annen business står for tur. 3 dager hvor jeg bare skal jobbe og tenke på meg selv, nesten. Fantastisk! 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg