Messetid og innkjøp!


God morgen fra Oslo♥ Da er første dag med innkjøp på Oslo Design Fair unnagjort, idag venter en ny dag. Jeg har brukt tiden på å suge til meg inspirasjon og sjekke ut nye merker. Det er så mye fint å velge i at jeg nesten går i spinn! Det gjelder å holde budsjettet tett til brystet så jeg ikke går spinnvill:) Hei dere, kom gjerne med ønsker og tips til hva jeg skal ta inn av varer og merker. I´m listening! Drømmeverden er jo her for dere, husk det.

Idag skal jeg i en del møter og innkjøp rundt om i Oslo. Først ut er Minus som er blitt en stor klesleverandør hos oss. Mye fint, gode snitt, fine priser og kvalitet. Kan vi be om mer? Jeg skal møte en venninne først som skal bli med på innkjøp. Hun er også en blogg-ambassadør for Minus. Hun har vært å se på 4-stjerners middag denne uken, kanskje du vet hvem jeg skal møte? Jeg gleder meg ihvertfall til å skrave og catche opp:)


Ønsker deg en fin fredag! Hei, det er FREDAG!!!

Husk at vi har en fin deal på møbler i butikken nå og i tillegg kjører vi Ta 3 betal for 2 på hele butikken denne helgen. Besøk mine fine ansatte som holder fortet mens jeg er på vift!:)

2 kommentarer
  1. Vil gjerne se TineK igjen i butikken din😊 House Doctor, Ib Laursen og mer barneinteriør/leker!
   Handlet med med et par plagg fra Minus idag, love them!😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg