Når a mor selv har fått luft under vingene!

                                                                                                                                                                                                                 Sponset opphold


Denne helgen kan skrives inn i minneboka. For ei fantastisk helg! Jeg har vært på innkjøp i Oslo fra torsdag til lørdag. Det var duket for Oslo Design Fair (en lukket interiørmesse for bransjen) og itillegg besøkte jeg noen leverandører rundt i Oslo og hadde noen møter. Greit å legge alt til en tur. Jeg overnattet på Royal Christiania Hotell som ligger rett ved Oslo S. Dette hotellet pleier jeg å bruke fordi det ligger så sentralt, har treningsrom og den beste frokosten!

Jeg elsker følelsen av å bo i Oslo. Tidlig i ungdommen planla jeg å studere og bo i Oslo. Desverre ble det ikke slik, men vi bodde 7år rett på utsiden av Oslo. Derfor er det deilig å innimellom få følelsen av å være Oslo-borger:) Haha, jeg vet det er sært, men sant. Alt er så tilgjengelig overalt. I helgen har jeg toget frem og tilbake hit og dit, kjøpt meg en kaffe on the go, møtt fine folk for et møte, spist middag ute… Ja, et typisk liv som jeg ikke har til vanlig. Det er nok derfor det er så deilig innimellom. Er det ikke slik at vi drømmer om det vi ikke har? Etter noen dager er det fantastisk å sette snuta hjemover til familien min og alt det trygge og vante. Borte bra, men hjemme best.

På fredag kom jeg til hotellet mitt for å skifte før jeg skulle videre. Det dundret musikk i resepsjonen og bassen var til å føle på. Jeg hoppet inn i heisen og på vei oppover så jeg rett ned på en sinnsyk fest! Dansefoten begynte å bevege seg og jeg hadde så lyst til å gå inn dit. Men nei, ikke alene. Jeg gikk av i etasjen over festen og der var det en terrasse med sofa, og utsikt til festen. Perfekt! Musikken var akkurat i min gate, bassen dundret, masse lys, ja det var helt syyykt! Og da disse romfarerne entret scenen så trodde jeg dansegulvet skulle lette:)

Tusen takk for en deilig, etterlengtet og helt vilt opphold Royal Christiania♥ Vi sees snart igjen!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg