-Pink Bow Pillow-


God kveld tirsdag♥ De som har fulgt meg lenge vet at min store svakhet er ROSA. Jeg ble overlykkelig da jeg fikk vite at dette er årets farge. Woho! Det var tydelig å se på interiørmessa også, de fleste leverandørene hadde noe rosa i din kolleksjon. Jeg lover dere mye rosa fremover, itillegg til andre farger selvfølgelig. ikke alle liker rosa, men jeg ELSKER rosa. Spesielt litt dusty rosa som glir rett inn sammen med grått, lin og drivved♥

Her hjemme i Drømmeverden hjemmet har jeg fått sneket inn noen rosa detaljer. Siden vi skriver februar så er jeg ikke helt klar for de helt klare fargene. Pudder-skalaen er perfekt på denne årstiden. Noen nye puter, lys og blomster er alt som skal til for å skape litt vår i hjemmet. Og dere, SE den søte sløyfe puten da! Det gjør seg med forskjellige kvaliteter og former på putene. Jeg blander gjerne pels, strikk, lin, velour og mønster. 

Liker du Rosa?(Annonselenker) Sløyfe pute-RM // Strikkepute rosa-RM // Cambon beige pute-RM// 

 

Nå skal jeg slenge meg ned i sofaen blandt alle putene♥

 

2 kommentarer
  1. Hei.
   Flott blogg!
   Det hadde vært fint hvis jeg kan få vite hvor du har kjøpt trekket til sofaen? (og hvilken type sofa du har!) Jeg har en barolo-sofa og de ser like ut. (men den jeg har er i skinn) På forhånd tusen takk.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg