IIIIHHHHAAAA!


God morgen fra Sarpsborg♥  Denne helgen skal jeg rocke! Jeg er på et event med mange kollegaer, herremin så heldig jeg er. Denne helgen har jeg sett frem til lenge. Ikke det at jeg helt vet hva jeg går til, men de av mine kollegaer som har vært på dette før sier det er helt rått. Her snakker vi selvutvikling på høyt plan. Skal ikke se bort fra at jeg lærer meg å gi enda litt mer F…. For er det noe vi nordmenn trenger så er det jo det.

Gleder meg til å dele mer av helgen med dere. Kanskje jeg også skal dele noen tips:)


Ponco // Skjørt // 

 Jeg har fått teste ut gymmen her så nå er jeg mer enn klar for frokost. Hotellfrokost er det beste som finnes!

Nyt Lørdagen da dere. Og husk å fikse morsdagsgaven idag så du er klar til imorgen. I butikken min finnes det mange gaveideer for de som er i tvil:)

 

2 kommentarer
  1. Jeg har følgt bloggen din en god stund nå tror følgende kan fange din interesse.
   Mars i fjor deltok jeg på ‘Startup weekend, Stavanger’ hvor jeg presenterte en ide på en nettside som dekorative kunstnere kan ta i bruk og selge sin kunst globalt. En side hvor alle kunstnere som blir avslått av gallerier kan eksponere seg selv og selge til best mulig pris, alle dekorative kunstnere, alle aldre, hvor som helst.
   Det siste året har jeg jobbet mer med ideen, markedsføringsplan, businessplan osv. Des mer jeg har jobbet med ideen, des mer har den blitt validert. Derfor har jeg tatt det neste skrittet og lansert prosjektet på kickstarter.com.
   Kickstarter er en nettside hvor man ber om støtte til oppstart mot at man får en liten gave som takk. Her kan man bidra til at gode ideer som man liker blir en virkelighet.
   Jeg har 30 dager på å promotere prosjektet og få støtte før tiden er utløpt.
   Det er ingen tvil at du som interiørblogger har en personlig interesse for kunst til å dekorere vegger med, og du har kanskje også en interesse i å utvide kunstneres muligheter for eksponering, derfor sender jeg den linken til prosjektet mitt til kickstarter, og del gjerne med familie og venner som kan ha en interesse i å ente bidra eller å distribuere videre til deres venner og familie.
   Lenken inneholder video og utfyllende tekst. Håper du synes det ser spennende ut!
   https://www.kickstarter.com/projects/1189848721/artthou-more-than-ordinary?ref=category
   Takk for din oppmerksomhet,
   Hege Haraldsen

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg