En anderledes dag!


GOD KVELD♥ Morsdag og Valentines Day på en samme dag. Dobbel dose med kjærlighet. Jeg er veldig fan av morsdag, men valentines day er ikke så viktig for meg. Det er koselig når barna lager noe personlig, som et kort eller tegning. Frokost på sengen, eller noe annet koselig. Gaver er ikke så viktig for min del. 

Jeg er heldig som får være mamma til to av verdens fineste og beste jentene i verden! Gleden av å få være mamma kan ikke sammenlignes med noe annet. Jeg gleder meg til å følge de på livets vei.

Denne helgen har jeg vært bortreist så det har ikke blitt en vanlig morsdag her i huset. Jeg følte mye på det før jeg reiste, nærmest gruet meg til å være vekke fra de på denne dagen. Noen ganger føler jeg at jeg er født med ekstra mye samvittighet, den spiller meg et puss følte. Eller er det bare slik samvitttighet vi mammaer er utstyrt med? Uansett, jeg prøvde å snu tankene mine til at jeg som mamma skulle få et par dager for meg selv. Det er med på å gjøre meg ti en enda bedre mamma. Egentid er gull for oss mammaer. Jeg har investert tid i min egen business og fremtid, noe som skal komme meg og min familie til gode. Det er viktig!

Håper dagen idag har blitt akkurat som du håpet og litt til:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg