# MANNESYKEN


God kveld fredag og hvor ble uken av? Jo, her har den forsvunnet blant syk mann, syke barn, jobb og de faste aktivitetene. Uken startet med syk mann og barn mens jeg flagget til topps. Mannen måtte ta seg av to febersyke barn mens jeg var på jobb, eller om de tok seg av pappaen. Ikke vet jeg, men de klarte seg da. Dere kjenner til syke mannfolk? Herremin… Noen ganger er det veldig greit at de kommer seg på jobb igjen:)

Nå er familien samlet igjen og alle ser ut til å være friske og raske nå. Eller, jeg er ikke helt sikker på om Kris er helt ved sitt fulle fem. Rart hvordan den mannesyken kan sitte i. Spesielt når det står mellom å lage middag eller slappe av på sofaen. Barna er i seng  og jeg har plassert meg i sofaen. Klar for senkveld og det som hører med på en fredag. Jeg får ta meg av mannen min her og servere han litt ost og kjeks. Dakars slitne mann. *flirer*

Håper dere holder dere friske og raske. Denne #mannesyken skal man ikke kimse av nei.

 

4 kommentarer
  1. Hehe, dette minner meg litt om Doc reklamen som går på TV, om du har sett den?
   Det er disse mennene som er syke, og de gjør seg litt ekstra “syk” for å få hjelp i damen i huset. Synes det er så morsomt når menn gjør seg litt sårbare og puslete, men veldig søtt! Får bare lyst å klemme typen, når han tuller med å være sykere enn han egentlig er.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg