-Sonya Skin Care Collection-

Reklame for egen butikk


Hudpleie har vært en viktig del av mine morgen og kveldsrutiner i mange år. Husker jeg kjøpte min første renseserie da jeg var 14år, for penger jeg hadde tjent selv:) Jeg elsker følelsen av renhet, og en god lukt er viktig. Etterhvert som jeg har blitt eldre og fått mer kunnskap er det også viktig at produktene er rene. 

Siden oktober har jeg brukt serien Sonya Skin Care Collection. Den er aloe vera basert, itillegg til at den inneholder jojoba, agurk og ekstrakt av hvit te. Serien har gitt meg en mykere hud og er veldig fuktgivende. Dette er første vinteren jeg ikke har flasset på nesa! Jeg er så utrolig glad i lukta på denne serien, en god blanding av friskt, rent og luksus. Serumet i denne pakken er et kapittel for seg, aldri har jeg fått så silkemyk hud. Innimellom bruker jeg det også i tuppene på håret mitt, ekstra luksus. 

Det viktigste og beste for meg er at jeg er blitt kvitt mye av den urene huden min. I sommer hadde jeg mange store kviser som bare innehold væske. De føltes betente og var utrolig dype. Forferdelig! Ikke bare var de vonde, men også lite hyggelig med tanke på at jeg har passert 30år…. Nå har jeg kun hatt noen små-kviser i ny og ne. Jeg drikker aloe vera, renser med aloe vera besert hudpleie og sminker meg med aloe vera basert sminke. Pakken inneholder 5 produkter og kommer i en fin gave-eske. Prisen er utrolig fin for hele settet! Finnes HER. Hvert produkt kan også kjøpes hver for seg. 

Gi deg selv litt Luksus!
 

6 kommentarer

Siste innlegg