-Working from home-


Hei Onsdag og lillelørdag! Hva skal du bruke dagen til? Her i huset var ungene ute av huset tidlig som vanlig og jeg har fått jobbet en del allerede. Hjemmekontor er så digg! Ting krysses fortløpende fra to-do lista mi og skuldrene senkes i tankt med at lista blir mindre. Innen arbeidsdagen er over så svever jeg vel på en rosa sky. Haha! 

Jeg er så heldig å få styre min egen hverdag. Det er virkelig en god grunn for å starte sin egen business. I tillegg til å få styre min egen hverdag så får jeg det beste fra TO verdener. Det er 5år siden jeg fulgte drømmen min og åpnet Drømmeverden, butikken min som bugner av det fineste inne interiør og klær. Her får jeg utviklet min kreativitet og sans for interiør. En annen stor del av meg er helse og trening. Jeg har vært opptatt av sunn mat og trening så lenge jeg kan huske. Idag får jeg jobbe med kvalitetsprodukter innen skjønnhet, velvære og trening. For ikke å snakke om at jeg er så heldig å få være leder for et fantastisk team. Jeg er med å utvikle nye ledere. Kanskje min neste leder er deg?

Tusen takk for alle fine kommentarer, delinger og tilbakemeldinger på forrige innlegg. Det er godt vi er flere som føler at samfunnet er på feil vei. Det er jo utrolig hva man kan få til med gode skjønnhetsprodukter, trening og riktig mat. Også så mye sunnere a gitt:)


Vil du vite mer om hvordan du kan jobbe hjemmefra, være din egen sjef og bli min neste leder? Jeg har oppskriften så heng deg på. Send meg gjerne en uforpliktende mail for mer info: [email protected]

Jeg sender en energiklem til hver og en av dere!
 

6 kommentarer

Siste innlegg