Hvordan skal man lykkes?


Hei tirsdag og  godt igang med ny uke! Har helgen vært fin? For min del ble det jobb i Drømmeverden på lørdag, etterfulgt av venninne bursdag. Søndag var ENDELIG tiden inne for at jeg skulle på scenen og motta min Manager-pin. Et symbol for hard og målrettet jobbing. Det er viktig å få annerkjennelse for jobben sin. Desverre er ikke det en selvfølge for alle bransjer. Enten det er et klapp på skuldra, en koselig hilsen, en blomst/gave eller et symbol. Det var STORT å stå på scenen foran 300 kollegaer som klappet og heiet. Ikke bare fikk jeg pin og anerkjennelse, men jeg snakket også foran så mange mennesker. Jeg liker ikke å snakke foran mange, ihvertfal ikke når jeg står på en scene. Men det gikk jo så fint, og etterpå var det godt å kjenne at man turte. Et lite kick!:)

Jeg har alltid hatt mål her i livet, enten på det ene eller andre området. Det driver meg mot det jeg vil og holder meg on track. For meg er det viktig å ha et mål. Og enda viktigere er det å ha et mål etter at man har nådd et mål. Hvor skal man videre? For å nå målene mine trenger jeg inspirasjon. Jeg klarer ikke å inspirerer meg selv hele tiden, og da gjelder det å fylle på. Mennesker som har nådd sine mål er ren inspirasjon for meg! Hør på de som har gått veien før deg, og gjør det på din måte. 

Mitt aller beste tips for å lykkes er å jobbe med de som er bedre enn deg. Ja, rett og slett så enkelt. Man skal ikke frykte de som er bedre for de har gjerne mye bra å komme med. Søker man etter de som er dårligere enn deg i noe så vil de ikke få deg til å strekke deg litt lenger. Jeg spurte engang en mann som hadde en stor bedrift og hadde lyktes stort: Hva er din beste egenskap som leder? Jeg har ansatt folk som er flinkere enn meg, svarte han. 
Jeg er med på å hjelpe mennesker til å starte sin egen business og utvikle seg til å bli ledere. Det gir meg masse energi og glede! Jeg elsker å hjelpe, og jeg lærer også mye tilbake. Alle er vi gode på noe. Dette bruker jeg også i min jobb som butikkeier. Snakk om å få det beste fra to verdener:)

Vil du starte ditt eget og bli din egen sjef? Jeg ser alltid etter nye mennesker som vil bli med på reisen sammen med meg. Send meg en mail for mer info: [email protected]

Jeg får brette opp ermene her og pakke ut mer varer i butikken. Nå er det vår og det merkes:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg