På vei til Oslo!


God Morgen! Jeg er på vei ut døren for en lang og spennende dag. Starter dagen med en deilig styrkeøkt før jeg skal sette meg i bilen og sette snuta mot Oslo. Kaffekoppen skal fylles opp og musikken spilles på full guffe. Det er det beste med å kjøre helt alene. Dagen vil by på kurs, møter, innkjøp og kanskje litt shopping:) Vi skal på hotelltur til helgen og antrekkene er som vanlig ikke i boks. “Dress to impress” er koden for lørdag kveld. Jeg fikk tips om å møte opp i silkenattkjole….haha! Skulle tatt seg ut!

Igår kveld fikk jeg endelig tittet gjennom flere av bladene mine. Jeg har et lass av interiørblader, flere av de nye er knapt nok åpnet. Jeg har aldri tid til å lese blader lenger. Det er faktisk noe jeg savner. Flere som kjenner seg igjen? Til helga skal jeg pakke med meg et par nye blader. Da SKAL jeg ta meg tid. Krysser fingrene for rom med badekar. Lese blad og ligge i badekaret er ikke hverdagslig her i huset♥


En ny magasin holder har flyttet inn hos hos. Her skal jeg samle mine nyeste blader så jeg fort kan se hvilken som venter på å få litt kvalitetstid med meg:) Du finner magasin holderen HER. 

Happy Onsdag til deg!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg