På tide med en kickstart?

//Annonselink//


Vi ser det hvert år. Januar måned kommer og nyttårsforsettene står i kø, ja det samme gjør det på treningssentrene. Jeg begynte å jobbe som instruktør for 10år siden og det var alltid så moro å ha timer på nyåret. Timene var stappfulle og mange ganger var det venteliste. Etter 1-2 måneder så var mange falt av lasset desverre og når påsken var over så var det nesten bare de gamle traverne som kom tilbake. De som trente jevnt gjennom hele året. Mange setter seg for høye mål, starter med full iver og fullstendig uten kart og kompass. For er det noe jeg har lært etter flere år i denne bransjen så er det at folk trenger en konkret plan. Både når det kommer til kosthold og trening så trenger de fleste et program å følge. Dersom resultatene uteblir så faller de aller fleste av lasset også…

Siden august har jeg jobbet mye med et program som kalles F.I.T. og veiledet mange fornøyde kunder. Det består av en pakke som heter C9, F1 og F2, tilsammen utgjør dette en plan på 69 dager. C9 er programmet som på 9 dager skal hjelpe deg med å kickstarte din reise mot en sunnere og smalere deg. Her legger man grunnlaget for en sunnere livsstil. Det er enkelt å følge siden et komplett trening og kostholdsprogram står godt beskrevet i heftet som følger med. 

Jeg har selv testet C9 to ganger og er like fornøyd begge gangene. De første dagene var tunge og jeg hadde hodepine. Vondt skal vondt fordrives heter det vel? Siste gangen jeg gjennomførte C9 var rett etter jul, så da var det rett og slett som å vaske ut jula. Slitsomt de første dagene, men herremin så deilig etterpå. Jeg har aldri følt meg så energisk, frisk og ren før! Ikke bare føltes det godt, men som en liten bonus så mistet jeg 5kg og mange cm på kroppen. Etter disse 9 dagene så fortsatte jeg på F1. Mer muskler og styrke! Alt i alt så var jeg superfornøyd:)

Det er fortsatt en liten stund til sommer og sol, så hvorfor ikke komme igang nå? Jeg hjelper deg gjerne på veien. Ønsker du å bestille eller få mer info så kontakt meg: [email protected] eller kjøp det HER.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg