Nå er det tid for Rosa!


Hei Onsdag! Ute skinner solen og gir en ekstra energi. Desverre er det litt for kaldt ute med den kalde vinden. Jeg er klar for sommer og sol, den kommer nok etterhvert. Endelig var tiden inne for å ha rosa i stua igjen. Jeg elsker jo rosa, men liker den best i stua fra april til august. Sommerfeeling der altså:)

Krukker, lykter og vaser er fylt opp med sand, skjell og annet sommerlig pynt. Det er så lite som skal til. Sammen med rosa puter, rosa lys og rosa telysholdere ble det så delikat. Mitt nye rottingfat er mye større enn det jeg hadde tidligere og med hvit flat bunn var det så perfekt! Finnes i to størrelser HER.  

Santê glassunderlag // Bonheur Lykt // Fresco vinkjøler/
 

Det blir mange arbeidstimer for tiden så ikveld skal jeg slenge meg på sofaen og fortsette å se på Suits. Har du sett den serien? Jisess, jeg er helt avhengig og jeg ser jo sjeldent på noe. Godt med litt ro og la tankene fly, ikke tenke jobb hele døgnet:) Men først er det duket for sesongens siste turntrening med minstemann. Hun synes det er så stas å fly rundt i Askepott ballerinadrakten sin. Selv om hun helst vil gjøre som hun selv vil… 

Klem til deg♥

4 kommentarer

Siste innlegg