Jeg måtte knuse drømmen til datteren min….


Eldstemann fyller 8år om en uke. Hun storgleder seg til å feire dagen sin med alle jentene i klassen. Dagen er planlagt for en stund siden. Pernille vet akkurat hvordan hun vil ha det. Men igår gikk nesten drømmen i vasken…

Jeg planlegger uke for uke, som beskrevet i forrige innlegg. Siden hun har bursdag neste uke så begynte jeg å planlegge litt innkjøp og annet i hodet mitt igår etter middag. Det var da jeg kom på det! Innbydelsene måtte være klare samme kveld for skolen er stengt torsdag og fredag. Hun måtte levere de onsdag på skolen. Og jentungen var ikke engang hjemme, men på besøk hos en skolevenninne. Jeg hev meg rundt, fikk plassert minstemann i bilen og kjørt for å hente. Selve hentingen tar aldri bare 5 min…

Vel hjemme igjen fikk jentene en kjapp dusj og pysj på. Så var det duket for å lage innbydelser. Det jeg ikke hadde tatt høyde for var at Pernille hadde en klar formening om hvordan de skulle se ut..Hun ville klippe ut en stor kjole til hver og skrive tekst inni. Jeg skjønte fort at det hadde vi ikke tid til, desverre. Vi ble enige om å tegne en kjole og kopiere den opp. Hun tegnet, tegnet, nytt ark, tegnet, nytt ark, tegnet. Vel tiden gikk og det gjorde også klokken. Tårene trillet, hun klarte ikke tegne kjolen slik hun ville. Jeg ville hjelpe, men dette skulle hun klare selv! Etter mye om og men måtte jeg drepe hele ideen. Vi kom aldri til å bli ferdig. Hun har bursdag en gang i året, dette så hun veldig frem til og jeg måtte drepe ideen. Snakk om å føle seg som verdens verste mamma! 

Jeg fant frem scrapbook kassen min. En kasse full av masse gøy som aldri blir brukt. En kasse hun så gjerne vil leke med, men ikke har fått lov til. Før nå. Ruller med klistremerker ble tatt ut, hun smilte fra øre til øre. Jeg printet ut innbydelser og hun klistret på et klistremerke til hver. Nøye valgt ut av henne. Alle fikk forskjellige klistremerker. Og sirlig håndskrift. 

Min eldste gulljente la seg med et smil om munnen♥

Selv sitter jeg igjen med den verste følelsen. Hvordan kunne jeg la denne opplevelsen oppstå. Jeg som elsker å planlegge og ha alt på stell. Bursdag er stas og jeg vet hvor mye det betyr for barna. Pernille er veldig lik meg, hun er en visuell person som ser for seg alt. Gjerne ned til minste detalj. Det er ikke lett å kombinere mammarollen, husmorrollen og gründerrollen. Det fikk jeg smake veldig på igår. Hodet mitt koker for tiden, jeg har ikke kontroll lenger og det skremmer meg. Igår glemte jeg månedens jentekveld og idag skulle jeg på styremøte før jobb, men det viste seg at egentlig var igår. Hurra meg rundt!

Mange av dere lesere betegner meg som supermamma eller superwoman. Det er ikke sjelden jeg får kommentarer, meldinger eller får høre det av kunder i butikken. Vel, her ser dere den virkelige meg. Det kan virke som jeg har full kontroll, mange baller i luften og rekker over alt. Men nei, jeg er en normal mamma som også glemmer og har altfor liten tid. 

Hva er viktigst her i livet? Barna mine♥

Del gjerne om du føler for det.

 

4 kommentarer
  1. Synes du løste det på best mulig måte!! Klapp på skuldra!
   Det er ei travel tid denne småbarnstida. Men jeg er sikker på at vi kommer til å savne den da det er over 😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg