-Styled By Me-


Hei på denne fine solskinnsdagen! La dette været fortsette i lang ting, noe så deilig da. Selv om jeg stort sett jobber inne hele dagen så blir jeg så glad og full av energi når solen skinner. For ikke å snakke om varmen, deilig å nyte kaffen ute før jobb.

Idag våknet jeg rett før klokken var halv fem. Da klarte jeg ikke å sove mer og hjernen min hadde allerede begynt å jobbe. I tillegg til butikken min så står det en ny styling på gang denne uken. Det er så moro å få style leiligheter og hus. Det er mye tenking, bæring og sjauing, men det passer meg midt i blinken. Og her får jeg virkelig brukt interiørgenet mitt:) Og dere, jeg har slått meg sammen med en dyktig, flink og superskjønn dame. Sammen er vi et super team når det kommer til styling-jobbene. Trenger du hjelp med boligstyling? Vi tar på oss alt fra rådgiving ift oppussing o.l  til full styling av boliger ved salg. Send mail [email protected]

Idag vil jeg vise dere bilder av en visnings leilighet jeg stylet for litt siden. Dette var en av mange leiligheter i ett bygg hvor alle skulle selges. Selger ville ha den ene leiligheten stylet litt for å gi et inntrykk til kjøperne når det kommer til størrelse og innredning.


Ønsker deg en fin dag, i solen eller ikke:)

3 kommentarer
  1. Hei 🙂
   Sengen din såg så lav ut. Hva slags understell har du ? Madrassen ligger sikkert ikke rett på gulvet ? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg