Pinsehelgen i PARADIS!


Hei og God Pinse! Mange som har reist bort denne langhelgen? Vi befinner oss i vårt sommer paradis, ved Nevlunghavn. Solen har tittet frem en god del idag, men vinden har også vist seg. Det har ikke vært like fint som forrige helg, da dristet jeg meg ut i bikini faktisk. Uansett sol eller ikke, her koser vi oss. Skuldrene senkes, barna leker hele dagen, vi tilbringer tid ute og ikke minst sammen. 

Til tider kan jeg kjenne litt på rastløshet. Jeg er ikke vant til å bare slappe av, sitte ned, og ikke ha noe å MÅTTE gjøre. Hjemme er det alltid noe som skal fikses, vaskes, ryddes osv. Det samme gjelder på jobben, der føler jeg meg aldri ajour. Ja, og ofte tar jeg med meg jobben hjem så det betyr ingen tid å kjede seg på. Her nede er det svært lite jeg MÅ, annet enn å vaske opp og lage mat. Innimellom jobber jeg litt også, men det er mest kos. Jeg vet at jeg har godt av å koble av, logge av og gjøre ingenting. Men hvem skulle tro at det er så vanskelig?

Her i sofakroken er det ihvertfall ikke vanskelig å kose seg♥Fat med rom // It´s Summer telysholder// Paisley lykt stor// Paisley lykt liten //

Jeg er så fornøyd med det nye hvite fatet mitt med rom. Lenge tenkte jeg å bruke det på kontoret, men det passet jo helt supert her nede. Sammen med de kule paisley lyktene, hvor jeg brukte den ene som blomsterpotte til den kunstige eføyen min. 

Fortsatt FIN pinsehelg til deg♥ Ikveld skal vi ha en mini Melodi Grand Prix Fest her:)

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg