Tiden renner ut som sanden i et timeglass…

Timene flyter ut som sanden i et timeglass. Tviholder på den siste sanden som er igjen. Den sklir ut mellom fingrene. Dagene, timene, minuttene og ja ukene passerer så altfor fort. Tiden løper fra meg. Det som blir gjort idag skulle vært gjort igår. Man jobber seg mot en deadline, en siste stopp. Jeg liker ikke å føle meg presset. Deadline. Skal hele livet bestå av et tidspress og en deadline?

Jeg jobber mye. Den siste tiden har jeg ikke klart å roe ned, heller ikke nyte øyeblikkene. Hodet koker. Jeg har lovet meg selv at nå må det en forandring til. Jeg må velge, men tiden løper fra meg. Den må stoppe, bare for en liten stund. Gi meg tid.

Tusen takk til alle lesere her på bloggen og alle kundene i butikken min som spør om jeg har sluttet å blogge. Svaret er nei. Jeg kommer sterkere tilbake, det er på tide å ta livet tilbake. Øyeblikkene skal nytes. Nok er nok.

Den siste måneden har jeg hatt 5 boligstylinger i tillegg til å drive butikken. Dette har vært full styling av tomme boliger som skal selges, altså mye jobb. Men herremin så moro det er, og det gir energi. Energi er viktig! Kvelder har gått med til jobb, da blir det lite tid til å være kreativ og bruke tid her på bloggen. Jeg elsker å blogge og formidle så det må en forandring til.

Livet skal leves til det fulle. Dagene skal nytes og gjøre en glad. Livet leker. 

-Ikke visste jeg at tiden som gikk var selve livet-
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg