Tilføy litt energi i heimen!


Hei Fredag, og snart sofatid♥ Ingenting frister vel mer idag enn å krølle seg opp i sofaen? Fy for et grisevær. Vel, jeg har stått inne på jobb i hele dag, men man blir nesten litt humørsyk av mindre. Sol sol kom til meg. Apropo sol, jeg ønsker meg så inderlig en reise til sydligere strøk akkurat nå. Ferie, ingen planer, senke skuldrene, sol og god mat. Det hadde vært noe nå det. Desverre står ikke det på planen, så snap og bilder på facebook fra sydligere strøk er ikke velkommen min vei kjenner jeg:) *misunnelig*

Er det bare meg eller er det så lekkert med litt knæsje farger nå? Jeg blir så glad av knall rosa og corall, favoritter hos meg. Det lyser opp en ellers så lys og enkel palett som det er i mange hjem rundt om i Norges land. Den mønstrete puten i rosa, corall og orange er så lekker! Finnes HER. I denne sofaen er den kombinert med en mørkerosa pute som finne HER.

Bildene er fra et hus vi stylet for salg. Slenger med noen bilder av badet og kjøkkenet også jeg. Det ligger ute for salg, ligger i Mælumenga for de som lurer. 
Nå gleder jeg meg til å komme hjem fra jobb og lage hjemmelagde burgere. Nam! Jeg og mannen skal kose oss alene for ungene overnatter hos naboen, i min gamle lekestue faktisk. Moro for unga! Imorgen braker det løs med moteshow og Sommerstart Lørdag i Åmot, håper å se deg!

Lag en fin fredag!
 

2 kommentarer
  1. Hei😊 Sitter og blar meg litt tilbake i bloggen din. Fin er den👍 Ser på ett innlegg fra september 2015 (15 eller 19) at du har en bolle med reker. Den er nok fra RM. Den har 2 små boller til å ha på kanten. Hvor kan man få tak i den? Har spurt deg i ett innlegg for lenge siden men finner ikke tilbake til det, så vet ikke om du har svart på det…. Ønsker meg virkelig den bollen, den er så stilig og spesiell. Håper på svar. Klem fra JUOT.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg