Bena på bordet!


God morgen søndag♥ Deilig å komme seg opp tidlig så man får litt ut av dagen. Sånn er det med små barn i hus. De sitter forøvrig å koser seg med film. Litt kosetid før vi må hive oss rundt. Idag skal lille tantegull døpes og jeg får æren av å være fadder. Lille nydelige skapningen♥ Jeg og jentene fikk hilse på henne igjen igår. Pernille fikk holde henne for første gang og hun viste sånn omsorg for henne. Fikk sånn babystemme, pratet, underholdt og koste. Begge jentene nærmest kranglet om hvem som skulle trille henne. Så gode da♥

I stuen har mer corall og sommerlig flyttet inn. Det ble så koselig altså. Og den nye veggfargen kom enda bedre frem. Nå liker jeg stuen vår ekstra mye:)

Nei, nå får jeg lage litt frokost til folket her og starte dagen. Alle skal inn i bunadene sine og jeg må pakke med meg kaken. Jeg har laget pavlova, eller det vil si jeg har laget alle delene så mekker jeg den sammen på stedet. Beste kaken! Idag skal det skeies ut:)

Ta fatt på dagen og lag en fin søndag♥

2 kommentarer
  1. Heia, så koselig et innlegg og ja, stuen din ser kjempefin ut:). Korall fargen var skjønn til resten av interiøret ditt:). Ønsker deg og hele familien en kjempefin dåps søndag, gratulerer med dagen:).

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg