Snipp, Snapp, Snute så var eventyret ute!


Det var en gang en liten jente med langt lyst hår og store, blå øyne. Hun var veldig nøye, glad i fine ting og lekte alltid mor, far og barn. I hagen stod det er stor, flott lekestue som hun nærmest bodde i sommer som vinter, innlagt strøm og varme hadde hun også. Hun serverte gjestene sine tea laget av varmt vann fra kaffetrakteren og masse sukker. Så ofte det var mulig ble alle møbler og ting flyttet ut på plenen, lekestua ble vasket og deretter ommøblert. Like fornøyd hver gang:)

Da jenta ble stor møtte hun prinsen sin. Sammen bygget de hus og hun fikk igjen gleden av å innrede, stæsje og ommøblere. Til prinsens glede og frustrasjon. Hun hadde stadig nye prosjekter på gang, sy gardiner, male møbler, innrede rom, male vegger og lage hage. En vakker dag fikk prinsen og prinsessa en vakker datter. Interessen for interiør blomstret opp enda mer. Hun kjøpte, solgte, pusset opp og stylet.

Etter 2 år bestemte prinsen og prinsessa seg for å flytte hjem til hjembygda si. Der bygget de nok et hus og prinsessa brukte mange timer på å tegne, innrede, finne farger, møbler, og innrede hjemmet. Hobbyen for interiør ble en dag til en arbeidsplass. Drømmeverden gaver og interiør ble skapt. Prinsessa jobbet dag og natt for å bygge det opp. Hun startet hjemme i fjøset og under ett år senere så flyttet hun butikken. Deretter gikk det slag i slag. To flyttinger til skulle til før hun hadde butikken hun hadde tegnet for 8år siden. Planen og visjonen var alltid klar! Innimellom all jobbingen fikk prinsen og prinsessa en vakker datter til. Det ble lite tid til barsel permisjon, jobben krevde sitt. Prinsessa koste seg midt oppi alt kaoset, hun elsker å ha mange baller i lufta. Hun skapte sin egen arbeidsplass, skapte et merkenavn, måtte lære seg alt selv, feilet og reiste seg opp igjen.  Det seg være regnskap, markedsføring, salg, nettbutikk, merchandising, styling, kundebehandling. Ja, lista er lang når man driver selv.

Nå er det snart 6år siden butikken i fjøset så dagens lys. Rett etterpå ble nettbutikken skapt. Mye forandrer seg på 6år, også samfunnsmessig. De fleste kjenner til tidsklemma og er en del av den. Flere og flere handler mer og mer på nett. Det er lettvint, har ingen åpningstid og leveringen er kjapp. Desverre ser vi en utvikling som peker denne veien. 

Nå er tiden inne for å lukke et eventyr og starte på et nytt. Drømmeverden butikk er snart historie. Utsalget av lagerførte varer starter idag, og dørene lukkes i slutten av juli. Det har vært mange fine år med mange fine stunder, noen kjipe stunder, mye slit, mye svette og tårer. Alt i alt så er prinsessa selv veldig stolt av hva det kom ut av en liten butikk som startet opp i fjøset. 

Snipp, Snapp, Snute så er eventyret ute♥
-Åpningen av den NYE Drømmeverden var en ren fryd. Livet smilte! –

1 kommentar
  1. Kommer dere å ha noen tilbud på eksisterende varer? Kan ikke se at det er senket pris i nettbutikken?

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg