Trist som Faen!


Kjære Bloggleser, kunde, bekjent, venn eller bare nysgjerrig! De siste døgna har vært ganske ville. Jeg hadde aldri i min villeste fantasi trodd at jeg skulle få så mange koselige hilsninger her, i butikken, på facebook, instagram eller SMS. Det tok ikke lang tid fra jeg slapp nyheten til telefonen min nærmest glødet. Jeg måtte slå den av for å ha nok strøm til jeg kom meg hjem fra Oslo. Ja, for selvom det kunne virke som jeg hadde rømt landet (ref. lokale medier) så var jeg bare en tur i Oslo.

Mange av dere spør hvorfor, mange lurer og mange synes dette er trist. Ja, det er veldig trist. Det er trist for Åmot og det lokale samfunnet, vi trenger flest mulig butikker for å holde på et levende sentrum. Jeg har skrevet det mange ganger, men det kan ikke gjentas for ofte. Vern om dine favoritter! En kunde sa til meg idag: dette er trist som faen! Ja, det er synd at en så flott butikk blir borte, eller som jeg selv mener så er det Modums flotteste butikk:) Hihi!

Selv er jeg ikke trist, jeg er lykkelig. Jeg er lykkelig over at avgjørelsen endelig ble tatt, etter mange måneder med grubling. Jeg jobbet morgen, formiddag, ettermiddag, kveld og noen ganger natt. Til tider var jeg konstant på jobb, enten fysisk eller i tankene. Livet mitt bestod av jobb. Og litt mammarollen. Siden jeg har en mann som jobber borte hver uke kan enhver forestille seg hvor vanskelig dette har vært. Det skal en ending til. Nå skal jeg være mest mamma og mindre på jobb. 

Jeg gleder meg til alt det spennende som venter meg på livets vei fremover nå. Du er velkommen til å følge med:)

2 kommentarer
  1. Så bra at du har funnet ut hva som er best for deg og familien din! Håper du fortsetter å gi meg inspirasjon gjennom bloggen din! Du er utrolig flink! Elsker stilen din! Lykke til videre!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg