Jeg har fått livet i gave!


Jeg tar meg selv i å smile. Smilet sitter løst. Kroppen er avslappet der jeg sitter ute i solen. Jentene leker på trampolina, hopper opp og ned, og små hyler. Kvalitetstid hjemme sammen med mine små, på en helt vanlig ukedag. Det er lenge siden. Desverre. Men det skal det bli en endring på nå. Mammahjerte gløder. Jeg kjenner at avgjørelsen jeg har tatt er helt riktig. Sånn helt inni hjerterota.

Tiden med barna er dyrebar. Veldig dyrebar. Og sårt etterlengtet. Jeg kan stille meg spørsmål om hvorfor jeg ikke har gjort dette før. Men det skal jeg ikke. Jeg skal ikke angre på noe jeg har gjort, eller ikke gjort. Valget er tatt nå og det er bedre sent enn aldri. Jeg har hatt en kjempefin reise i 6 år. Lærdommen sitter jeg igjen med, den er enorm. Og alle de gode minnene. Jeg stenger dørene på et eventyr i livet mitt om kort tid, og hvem vet hva livet har å by på etter dette?

For meg har livet og livets reise så vidt begynt. Når en dør lukkes, åpnes en annen. Jeg gleder meg til å ta for meg av livets goder. Det føles som at jeg har fått livet i gave på nytt. Tenk det! Bare følelesen er verdt mer enn alt. Jeg tror det er sunt med endringer i livet innimellom. Det er lett å gå i samme sporet, år ut og år inn. Føler du for en forandring? Gjør noe med det. 

Jeg tar et skritt tilbake for å finne tilbake til livet♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg