Derfor gruet jeg meg!


God morgen onsdag! Vi er godt igang med siste uken for Drømmeverden. Lørdag kl.16 stenger vi dørene for godt. Da er Drømmeverden butikk historie. Min Drømmeverden. 

Jeg gruet meg til å slippe nyheten om at butikken skulle stenge. Det var mange løse tanker. Ikke bare gruet jeg meg til å slippe nyheten, men desto mer til å stå og selge ut. Se at Drømmeverden min sakte men sikkert svinner hen. Tankene var mange, og jeg drøyet tiden. Jeg måtte være 110% sikker før jeg bestemte meg. Så kom dagen, jeg var klar! Blogginnlegget var ferdig skrevet flere dager i forveien. Jeg trykket på publiser og lot det stå til. Telefonen min nærmest glødet. Mange hyggelige meldinger fra fjerne og nære. Kjempekoselig!

Nyheten var sluppet, dagen gikk forbi og jeg var klar for å møte kundene. Jeg tok meg selv i å smile. En etter en kom de kundene. Ord som “dette er så trist”, “fineste butikken blir borte” og “vi kommer til å savne butikken” fløy forbi. Jeg smilte og fortalte at dette er ikke trist, jeg er lettet. Avgjørelsen er tatt, og jeg gleder meg til å ta tilbake livet mitt. Dugnadsarbeidet er over. Ja, for det er det jeg kaller det. Det å drive butikk er og blir en livsstil. Man er konstant på jobb, enten fysisk eller i tankene. Arbeidstimene er mange og timeslønna dårlig, altså mange dugnadstimer. Det er på sett og vis ok det om det er hva man ønsker og det passer med familiesituasjonen. For min del ble det for mye med to små og en mann som jobber borte hele uken. 
Jeg er enig med mange av kundene mine. Den fineste butikken er snart historie♥ *STOLT*

De siste dagene har jeg jobbet med å tømme lageret og få alt opp i butikken, ryddet butikken og satt ned prosentene som vil vare ut uken. 30-50% på det som er igjen. Resten vil bli solgt ut i nettbutikken. Det tømmes fort disse dagene så er det noe du ønsker deg så vær snar:)

Og dere som ikke kan besøke butikken bør ta en tur i nettbutikken, masse varer er satt ned!!!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg