Føler meg ikke en dag eldre:)


God kveld fra denne kanten! For en uke jeg er i ferd med å avslutte. I flere dager nå har vi pakket, ryddet, bært og sjauet. Drømmeverden butikk er nå stengt, pakket og flyttet til nettbutikk-lageret. Jeg er så glad hver gang jeg skal i gang med en jobb som jeg ikke vet hva innebærer. Butikken har jeg flyttet 3 ganger, den ene gangen verre enn den andre. Denne gangen er det værst for jeg skal ikke inn i et nytt butikk-lokale som gjør at man gleder seg. Nå er bare jobben kjedelig og noe man bare må gjøre. Vel, nok syting fra meg. Nå er jobben gjort og jeg skal ALDRI ALDRI gjøre det igjen! *Lover*

Igår hadde jeg bursdag. En slik dag har hittil bare sklidd forbi for min del. Men ikke i år. Jeg og mannen ba inn en stor vennegjeng til hagefest. Den aller første festen i dette huset, det er nå 4år siden vi flyttet inn. Det er skammelig det! En god kombo av å aldri ha tid til noe og  en hage og uteområde som ikke har vært ferdig. Nå er det meste ferdig ute her og jeg har bestemt meg for å ta livet tilbake. Første steget var å feire bursdag for det er verdt å feire:)

Vi satte opp stort telt på uteplassen og laget et stort langbord. Mannens gode gamle anlegg ble tørket støv av. Husker jeg hatet å ha de store høyttalerne i stua for sånn ca 14 år siden… Det eneste de egnet seg til var å ha lysestaker på:) Bålpanne og fyr på utepeisen holdt oss varme utover nattetimene. Ja, og mulig inntaket også. Jeg var så heldig å få så utrolig mye fint! Når jeg får penger til shopping (står høyt på ønskelista mi for tiden) , lilla treningstopp (som matcher de nye skoa mine), mørk sjokolade som jeg elsker, rød- hvit- og spurdle vin, blomster som jeg er ekstra svak for og ny brødkniv til campingen så vet man at vennene mine kjenner meg. Jeg er heldig!

Mannen mente dette bør bli en årlig tradisjon. Vi får se hva ÆU Pairén (meg) får til neste år. Hihi.

Tusen takk for en uforglemmelig kveld♥

Denne var kreativ:)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg