Vil du gifte deg med meg?

Det er allerde gått 15 år siden jeg møtte en skikkelig kjekkas. Han skapte skikkelig fyrverkeri i magen min. Etter flere måneder med dating og litt frem og tilbake så ble det oss. Vi var to motsetninger som tiltrakk hverandre. Det var ikke mange som hadde troen på oss. Men det har vi vel klart å bevise nå? I løpet av disse 14 årene som samboere så har vi begge fått oss utdannelse, vi har bygget hus- ikke bare ett men to hus, og vi har fått 2 fantastiske prinsesser. Begge har fulgt drømmene våre- jeg fulgte butikkdrømmen min og du bygget grombilen. Hele veien har vi gitt og tatt. Gitt hverandre rom til å skape en drøm. Vi utfyller hverandre, både på godt og vondt. Sammen er vi et team♥

Idag er det 3 år siden du gikk ned på kne. Det kom som lyn fra klar himmel. Mannen som ikke ville gifte seg fridde! Jeg hadde slått meg til ro med at giftemål var bare å legge på hylla. Men så overrasket du både meg, ungene og alle kjente. Jeg måtte begynne å drømme på nytt. Hva er drømmebryllupet? Det er mange avgjørelser som skal taes. Hvor? hvem? Hvordan? Hva er vårt drømmebryllup?

Disse 3 årene har løpt fra oss. I starten besøkte vi diverse gårder, festlokaler, hoteller osv for å sondere terrenget. Men vi klarte ikke lande ballen. Vi la det litt på hylla og prioriterte andre ting. Jeg for min del har brukt altfor mye av min tid på butikken min. Og når man blir sliten så blir det mer mas å planlegge enn kos. Men nå synes jeg det er på høy tid å starte planleggingen igjen!

Så derfor spør jeg deg min kjære Kristian: Vil du gifte deg med meg sommeren 2017? 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg