NÅ koser jeg meg!


God morgen mandag! Jeg er veldig glad i mandager. En ny ubrukt uke står for tur, og den kan vi gjøre akkurat hva vi ønsker med. I skrivende stund ligger begge barna å sover. Jeg våknet med en liten kropp helt inntil meg i senga, hun ville ha pappa som er reist på jobb. Sovende barn er noe av det nydeligste jeg vet om, ihvertfall mine egne♥ 

Det nærmer seg skolestart og hverdag igjen. Denne uken må vi bruke på å komme tilbake til rutinene. Skolebussen går tross alt kl.07.20. Akkurat nå føles det veldig tidlig ut og nesten umulig. Begge jentene har sovet til kl.08 i ferien, minst. Men når vi er i hverdagsrytmen så går det veldig fint, og jeg liker å starte dagen tidlig. Noe av det beste jeg vet om er å stå opp før de andre, ta meg en kopp kaffe og skrive eller jobbe. Akkurat som idag. Alenetid er gull. Radioen spiller go´musikk og ute regner det. Jeg har tullet meg inn i et pledd for jeg turte ikke gå inn på badet, i frykt for å vekke minstemann som ligger i senga mi. Nå koser jeg meg!
Jeg gleder meg til å ta fatt på denne uken. Helgen ble ikke som planlagt med mange morsomme ting. Det er surt, men noen ganger må man bare lytte til kroppen. Jeg har ligget mer vannrett og sovet enn jeg har gjort det siste året. 

Ønsker deg en fin ny uke♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg