Bare Margit

//Sponset Opphold//                                     


Har dere hatt en fin helg? Det har jeg! Helgen har jeg tilbragt i Oslo. All by myself. Margit stod øverst på lista denne helgen, det var på høy tid. Jeg har ikke vært så flink til å sette meg selv først de siste årene. Hver gang jeg har vært på tur så har det vært i forbindelse med butikken og innkjøp. Da er det alt annet enn egentid og avslapping. Jeg er stort sett Mamma-Margit, Drømmeverden-Margit, Kone-Margit eller Husmor-Margit. Det er deilig å bare være Margit. 

 Det er en utrolig frihetsfølelse å bo midt i Oslo og bare ta hensyn til seg selv. For meg som bort sånn ca midt i ingenmannsland så er det stort å kunne kjøpe deilig kaffe rett utenfor døren:) Gangavstand til ALT. Mitt favoritthotell i Oslo er Clarion Hotel Royal Christiania. Rett over veien ligger Oslo City og Oslo S. Perfekt når man kommer med toget og slipper å gå med kofferten rundt i hele byen. Ikke bare ligger hotellet med gangavstand til både shopping og kollektivt, men de har en fantastisk frokost. Jeg ELSKER hotell-frokost og jeg verdtsetter en bra utvalg av både pålegg, varmmat, frukt og min favoritt som er youghurt med frø og nøtter. Når jeg er ute å reiser så har jeg alltid med treningstøy. Ingenting er en bedre start enn å starte dagen med svetting før man dusjer og inntar frokosten. Royal Christiania har et velutstyrt og fint treningsrom til å være et hotell. Du kan se mer HER.

Jeg har vært på et fantastisk event i Oslo Spectrum i helga. Jeg har verdens beste jobb! Nå gleder jeg meg til å ta fatt på alle de nye mulighetene. For en skattekiste! Her er det bare å ta fatt på det man ønsker fra den skattekisten. Jeg skal dele mer med dere, men først må alt synke inn og så skal jeg dele med dere. 
Nå som kroppen min krangler med meg og har sagt tydelig fra at nok er nok så er slike helger helt GULL. Dette var akkurat det jeg behøvde nå. En time-out fra hverdagen. Jeg har startet reisen for å skape den beste utgaven av meg selv. Det er på tide å sette meg selv i høysetet. 

Er du flink til å sette deg selv først?
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg