Jeg er kvitt søtsuget igjen!!!


God kveld!

Jeg er ekstremt glad i alt som er søtt. Daglig må jeg jobbe mot søtsuget som melder seg i tide og utide. Til tross for et sunt kosthold og trening melder søtsuget seg. Jeg spiser ofte og små måltider for å holde blodsukkeret i sjakk, men alikvel har jeg alltid lyst på noe. Etter at jeg nærmest kuttet ut karbohydrater for 4 år siden og innførte mer fett i kostholdet mitt merket jeg en liten forbedring. Men jeg har nok arvet søtsuget til min pappa. For de som kjenner han så vet dere at han er kjent for sin kjærlighet til sjokis:)

Jeg har testet det meste. Krom tabletter, pusse tennene når man er fysen, drikke masse vann, spise grønnsaker istedet, ja listen er lang. Jeg er ekstremt bestemt og målbevisst, så det er stort sett bare godis på lørdager selv om jeg har lyst på det hele tiden. Det er slitsomt, men man ikke kose seg hele tiden. Da er det ekstra deilig å ha funnet noe som endelig virker. Og det uten at jeg har gjort noe for det.

For et år siden begynte jeg å bruke Aloe Vera Gel og Argi+ og opplevde en super effekt! Argi+ gir meg masse futt og fatt, og Aloe Vera Gel gir meg balanse i kroppen og en glad mage. Men i juli var jeg ikke noe flink til å bruke de, jeg gikk tom på ferie og kom liksom aldri igang igjen. Helt til jeg kjente at NÅ må jeg gjøre affære. For en måned siden satte jeg igang igjen, og nå skal jeg ALDRI gå tom eller slutte. Jeg har ikke hatt lyst på søtsaker de siste 3 ukene! Første helgen uten noe søtt var fantastisk! Jeg har til om med hatt veka mi, da er jeg vanligvis helt crazy etter smågodt. Denne gangen gikk det helt fint uten. Dette er jo bare moro!

Jeg må varmt anbefale disse produktene til alle som har en kropp og en mage. Disse gjør så godt for meg. Hvem sier vel nei til mer futt og fart, en glad mage og en balansert kropp? Ikke jeg ihvertfall. Helsen og kroppen min er viktig i en travel hverdag med barna. Jeg valgte å bli forhandler av Forever for 1år siden fordi jeg ble forelsket i produktene. Når jeg finner produkter jeg liker og om finker så liker jeg å dele, sharing is caring. Argi+ finnes HER, Aloe Vera gel finnes HER. Jeg bruker boksen Vital 5 som inneholder disse to produktene og litt annet snacks, totalt inneholder den alt jeg trenger for helsen min. Den finnes HER.

Har du spørsmål så send meg mail: [email protected]

Nå skal jeg krype opp i sofaen med en kopp tea♥

9 kommentarer

Siste innlegg