Karuseller, orden og reda!


God morgen mandag! Vi har hatt en så fin helg. Ikke bare har været vist seg fra sin beste side med sol, men vi har kost oss masse. Lørdag var det Marielle sin tur til å ha en alenedag med meg. Dagen inneholdt karuseller, is, lek og kos. Hele jenta var et eneste stort smil! Hun løp fra karusell til karusell, jeg hadde kastet opp av mindre. Gøy å se hvor selvstendig og tøff hun er. Veslejenta er ikke så liten lenger. På vei hjem hang hun med hodet, helt utslitt:)

Skuffer og skap her hjemme har fått en skikkelig opprydding. Ting er satt i system og det er jo en fryd. Nå finner jeg igjen det jeg leter etter. Vi har en lang liste over ting som skal ryddes, fikses og små prosjekter denne høsten. Nå er vi godt igang! Elsker å kunne krysse av på listen. Det gir meg mer ro og orden i hodet også. Flere som kjenner det til? Ting som henger over en blir fort til belastning og stress.

Mandag og nye muligheter. Jeg elsker mandager og en ny start!
 

1 kommentar
  1. Hei. Du har en fin og inspirerende blogg! Sånne lister over ting som skal gjøres er ikke så dumt. Det hadde vært supert om du ville delt et par eksempler for hva som står på din? Til inspirasjon for meg altså 😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg