Akkurat som det skal være!


♥F♥R♥E♥D♥A♥G♥

For en fiiiin dag! Startet dagen med frokost på skolen med hele familien. Ekstra stas for minstemann å få være med, hun gleder seg jo sånn til å begynne på skolen. Det er bare 3 år til…haha! Deretter bar det til tannlegen. Pulsen stiger alltid ekstra når man entrer døren og kjenner den særegne lukten. Denne gangen var jeg ekstra spent siden jeg startet med nye produkter siden sist besøk. Det var ingenting å bekymre seg for. Jeg fikk skryt for ekstra blanke tenner og god tannhygiene. Tidligere har jeg hatt en del tannsten, men nå var det knapt noe. Mulig tannlegen min lurte en del da jeg skrek ut YES!

Jeg avsluttet en effektiv og spennende dag som jeg ikke kan si så mye mer om nå, med en løpetur sammen med minstemann. Hun elsker å være med på løpetur! Bare så synd det ikke vil vare evig♥ Hjemmelaget pizza med la familia og fredagen er akkurat som den skal. Fredag er nok den beste dagen i uken, helgen ligger ubrukt foran oss.

Nå er vi klare for gullrekka, ikke en fredag uten Thomas og Harald. Herremin hvor mange år har det gått på skjermen? På tide å føle seg gammel:) Neida! 

God helg da dere!

4 kommentarer

Siste innlegg