Mila, oktoberfest og slækk søndag!


God kveld søndag! Åååå for en deilig søndag vi har hatt. Startet dagen med en deilig løpetur i høstværet. Ingen planer, ingen gjøremål, ingen to do liste, bare tid sammen. Innimellom er det så deilig og velfortjent. Ungene har sovet borte inatt så jeg fikk luftet meg litt. En liten jentegjeng kom til meg igår kveld. Rett før gjestene aankom så gikk strømmen, litt ubeleilig men alikevel så koselig med bare tente lys. Noen vinglass senere så vendte vi nesa mot oktoberfest. Godt å møte masse kjente fjes, danse seg svett og kjenne at man lever. Til tross for middels bra DJ så ble kvelden bra. Du vet når Bailando blir spilt for 5.gang…. Tror han hadde glemt å oppdatere den spillelista si:) 

Igår var jeg med jentene mine på Furumo mila. Begge løp og fikk premie. Jeg løp sammen med eldstemann, da startskuddet gikk fant hun ut at hun ikke ville løpe alene. Jeg måtte bare plassere mini på armen til nærmeste kjente fjes. Det gikk bra det og:) Tusen takk Gunn. Vel gjennomført koste de seg med mat og lek. FAU på skolen til Pernille hadde satt opp lavo, tent bålpanne og bakt kaker. Supert opplegg! Håper enda flere vil være med neste år, for det var god plass til flere. I år var det første gang vi fikk vært med. Jeg har alltid jobbet den lørdagen det har vært. Har jeg nevnt tidligere at jeg er så glad for å være ferdig med lørdagsjobbing? Mer tid med mine♥

Nå er 7.dagen som gressenke snart på hell. Jeg er vant til å være alene hele uken siden mannen alltid har jobbet borte. Men denne helgen er han i Spania på WRC Rally. Jeg skal ikke klage for jeg var akkurat i Spania på jentetur. Men det merkes på kroppen og tålmodigheten når man går uke-helg-uke alene med barna. All ære til alle alene foreldre der ute! Her i heimen får vi bare glede oss til pappaen kommer hjem til helga igjen:)

Natta fra en litt redusert mamma
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg