Sett deg selv i førersetet!


Vi har hørt det så mange ganger før. Ta styringen og bestem over eget liv. Det er lett å tenke og tro at man gjør det, men er handling alltid så lett? Nesten hele mitt liv har gått i et rasende tempo. Jeg elsker å være effektiv, ambisiøs og nå målene jeg setter meg. 

En lekker bil ruller opp foran meg. Jeg hopper inn i bilen. Før meg så langt du klarer, the sky is the limit. Den tar av i en rykende fart, lets enjoy the ride. Til å begynne med går det fort og alt er en lek. Jeg blir nærmest kastet fra side til side og smilet sitter løst. Veien er svingete og kronglete, men jeg senker ikke farten av den grunn. Jeg hører meg selv le høyt!  Det går oppover og nedover. Etter mange mil stopper jeg for å fylle på drivstoff. Det er deilig å strekke på beina og fylle på med mat. Så er det ut på veien igjen. Full fart!

Jeg blir sliten og trøtt av å kjøre, og hopper bak i baksetet. Det gir meg liten kontroll. Oppoverbakkene er lange og mange. Svingene er krappe og jeg føler meg uvel. Farten er høyere enn jeg tåler. Det som engang var gøy er ikke så gøy lenger. Jeg er lei og vil bare ut av bilen. Nå er det nok. Jeg kommer meg ikke ut før senere, så jeg sover litt. Drømmer meg bort til sol og varme, og en solseng. Late dager. Jeg bråvåkner. Ute er det vinter, kaldt og snø. Bilen har fortsatt full fart med meg i baksetet. En brå sving og bilen sklir. Alt går rundt, trill rundt. Og det ender som det ofte gjør når man har null kontroll. Rett i grøfta…..

Jeg anbefaler ingen å gjøre samme feilen som meg. Sett deg selv i førersetet av ditt eget liv. Så unngår du å miste kontrollen. 

Takk for at leste♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg