Søndag slik vi liker det!


Hei søndag! Vi har startet dagen akkurat slik en søndag skal være. Tente lys, pysj, kaffe, sitte tett sammen og se julefilm. Ja, jeg tuller ikke! Vi snurret igang årets første julefilm. Jeg begynner å komme litt i modus allerede, og jeg elsker det. Butikkene fylles opp av julekuler og julemarsipan, og forberedelsene er igang så smått her hjemme. Jeg rett og slett ELSKER julen, men desverre har den bestått av jobb, jobb, jobb og litt for mye stress for min del de siste årene. Julen er en av de hyggeligste tidene i en interiørbutikk, men når jeg ser tilbake på alt annet jeg måtte droppe så er det ikke verdt det. Denne førjulstiden skal jeg nyte♥

Igår ryddet vi bort siste rest av sommeren her ute. Møbler er satt på låven og de siste blomstene er kastet. Vi er klare for vinteren. Jeg startet også et nytt prosjekt her hjemme. Det kribler litt i magen, gleder meg til å vise dere etterhvert! Bare håper jeg klarer å gjennomføre det, for det vil bety mye:) Våte og kalde etter mange arbeidstimer ute så trakk vi inn i varmen. Jeg og jentene laget vafler, det er altfor lenge siden sist. Med god hjelp fra de små så ble det vaffelfest. 


Ute regner og blåser det. På planen idag står en løpetur. Følelsen av å løpe ute i regn og deretter komme inn i varmen er deilig! Resten av dagen skal brukes på lek og ordne på rommet til storesøster, hun har fått nytt stort klesskap. Gleder meg til ordren:) Og dagens middag? Jepp, ribbe og medisterkaker etter mannens ønske. Ikke meg imot, julemor som jeg er. Testmiddag nr.1 i år. 

God Søndag!

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg