Skikkelig cozy!


Idag har det vært skikkelig kaldt og rufsete! Jeg fikk tvunget meg ut på en løpetur selvom det fristet ingenting. Men da jeg først var ute, småvåt i ansiktet og pustet inn den crispy lufta så var det mer enn ok. Faktisk koste jeg meg og kroppen føltes lett og iform. Tanken på å komme hjem til en varm dusj ga meg 5.giret. Jentene var ute en tur sammen med pappaen sin mens jeg løp, men de lengtet fort inn igjen:)

Vi har tuslet rundt i deilige koseklær idag, lekt og ryddet litt. Godt med slike avslappende søndager uten mål og mening. Da får alle hentet seg inn igjen og samlet energi for en ny uke. Vi foreldre er ofte så opptatt av å finne på noe med barna hele tiden, inkludert meg selv. Men innimellom så vil barna gjøre ingenting annet enn å leke. Jeg vet at jeg må bli flinkere til å tenke at det er greit. Hverdagen er stressende nok som den er, og vi trenger alle å hente oss inn igjen. 

Lexington pute// Lexington pledd// RM aviskurv// hurricane // 

Jeg elsker de nye tekstilene fra Lexington. Nydelig farge på pleddet! Og det er så innmari mykt, vi krangler om det her hjemme:) Her har stearinlysene vært tent i hele dag og tøflene blitt flittig brukt. Det gir hvilepuls det! Tenk at levende lys kan skape så mye stemning og følelser. Jeg hadde ikke klart meg uten♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg