Halloween er kommet for å bli, ihvertfall her i huset:)

God kveld! Det nærmer seg slutten av oktober og det betyr Halloween. Moro for ungene, ja og kanskje oss voksne også. Jeg ble helfrelst i Halloween etter at jeg bodde et år i USA da jeg var 17år. Der var samtlige butikker gjort om til en Halloween-fest, herremin så mye duppedingser og stæsj de produserte over there. Alle store godteri og kake produsenter laget en egen variant kun for denne happeningen. For ikke å snakke om folks hager og inngangspartier. Husker en dag vi kjørte rundt i byen bare for å se på utstillinger i butikkvinduer, og folks hager/ inngangspartier. Det var så mye å se på og mange hadde tatt helt av. De samme laget nærmest en landsby i hagen til jul:)

Her i heimen skjærer vi alltid ut gresskar til å sette på trappa. Så koselig! Vi ventet idag til pappaen var hjemme så vi kunne gjøre det sammen. Begge jentene var like ivrige. De tegnet litt hver på gresskaret, men Pernille måtte sjekke at lillesøster klarte å tegne en trekant før hun fikk lov til å tegne på gresskaret. Bittelitt nøye kan du si:) Lurer på hvem hun har det fra…. Midt i hele seansen forsvant plutselig mannen, han snek seg opp på loftet. Tilbake kom han med en stor eske full av Halloween stæsj som vi har samlet iløpet av mange år. Han synes jeg skikkelig teit da jeg pyntet leiligheten vår på Strømmen for 12år siden. “Halloween er noe tull vi har adoptert fra Usa, bare for at handelsstand skal tjene penger.”  Vel, kjære jeg vet ikke hvem som er mest ivrig av oss. Haha!


Her i huset er det to jenter som gleder seg til å kle seg ut og ta en runde. Jeg håper at alle der ute vil ta imot alle de små som gleder seg til denne dagen, uavhengig av sine synspunkter på Halloween. Det er kommet for å bli, enten du liker det eller ikke. Ønsker man ikke besøk så slå av utelyset. Men la de små få en best mulig opplevelse♥

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg