Her søker jeg inspirasjon!


Hei igjen! For en helg! Jeg er så stappfull av inspirasjon at jeg nesten spinner rundt. Det må ned på papiret for at jeg skal kunne lande noe av det. Mye er notert og det er gull verdt. Vi trenger alle å samle inspirasjon og energi på en elle annen måte. For meg så får jeg det på eventer. Jeg får samle inpirasjon fra mange forskjellige mennesker, og gjøre det om til mitt. Man skjønner at hodet er fult og det jobber på når man ikke får sove på kvelden:)

Da jeg drev butikken så jobbet jeg hardt med å holde på motivasjonen og få inspirasjon. Det å drive alene er kjempetøft! Jeg for min del savnet noen å drøfte med, søke motivasjon hos og bli inspirert av. Det var ensomt. Til tross for mange gode kollegaer i bransjen som ga motivasjon og inspirasjon, så ble det noe annet. Jeg var alene i hverdagen. 

I network marketing er arbeidet basert på teamwork selvom vi er selvstendige. Det passer meg perfekt! Jeg har mitt team i hverdagen og crosslines (andre team) på eventer og andre sammenhenger. Vi har så mye å lære av hverandre og det er verdt mer enn gull. Etter denne helgen har jeg lært masse av de som har gått veien før meg. Det er ingen vits i å finne opp kruttet to ganger:)

Ledermøte, god mat, inspirasjon, tips, latter, hotell og husmorferie! 
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg