10 ting jeg gleder meg til i November!

Hei November! Måneden i året som blir litt midt imellom alt. Oktober er så veldig høst for oss og Desember er julen. Det er fortsatt høst. Ute begynner det å bli mørkere, ja nesten konstant mørkt, og kaldt. Kanskje vi får litt snø etterhvert og? Det hadde vært koselig da. Jeg er ikke et vintermenneske, men alt blir ihvertfall litt lysere ute. Jeg jobber med å nyte november veldig og tenke at siste del av den er en del av julen:)

1. Tente lys:  Nå som det er mørkt når vi står opp og mørkt når vi drar hjem for dagen så er det ekstra kos med tente lys. Tenn lysene også til frokosten, det trenger ikke å være så lange tiden. Det gjør så mye med stemningen:)

2. jul i butikkene: Jeg storkoser meg nå som butikkene blir fylt opp med julevarer. Det er godt å kjenne litt på stemningen før det braker løs.

3. Kjøpe julegaver: Nå fylles butikkene opp med julevarer og julegaver. Tips! Handle julegavene nå som utvalget er best!

4. Deilige ullplagg: Jeg er storfan og storbruker av ullgensere, ulljakker og ullkjoler. Det kombineres sammen med både bukse og skjørt. Superdeilig å tulle seg inn i og holde varmen. Hittil har det ikke vært så behov for det.

5. Adventskalender: November er måneden for å gjøre klar pakke-kalenderen til jentene. Jeg storkoser meg med å kjøpe inn, pakke inn og henge de opp på stigen. Jeg har allerede kommet godt igang med gavene:)

6. Varm drikke: Når det er kaldt og mørkt ute så er det så deilig å kose seg med kaffe, kakao eller tea. Gjerne godt oppi sofaen med et pledd.

7. Cheerleading stevne: I slutten av november så skal Pernille på sitt første stevne. Herremin som jeg gleder meg til å se! 

8. Filmer: Jeg har bestemt meg for å se litt mer filmer denne måneden. Nå skal jeg få unna alt jeg må på dagtid så jeg kan se en film i ny og ne for det skjer sånn ca aldri.

9. Julebord: November er det tid for årets første julebord. Det er alltid noe eget med det. Det gledes!

10. Julegrantenning: I slutten av måneden så er det duket for julegrantenning. Er så koselig det! Stort både for liten og stor♥

Så da er kanskje ikke November så gæli alikevel? Gleder meg jeg:)

Hva gleder du deg til i November?
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg