Sniker seg på!


Brrrrr! Og der kom kulda. Jeg synes det var koselig å våkne til frost på bakken og rim ute. Det som ikke er like koselig er rim på alle rutene på bilen. Kaldt å kjøre jentungen til bussen på morningen. Gleder meg til jeg får garasjeplass jeg. Vi har garasje i huset, men den er stappfull akkurat nå. Stort sett av mine eiendeler så da kan jeg ikke klage på noen andre:) Men hei, mannen bygger ny stor dobbelgarasje med 2.etg. Gleder meg til den er ferdig neste år!!

Det beste med denne kulden er å pakke seg inn i ull. Jeg elsker å gå med skjørt, strømpebukse og ulljakke eller ullgenser. Min nye jakke i lammeull skal virkelig bli flittig brukt nå. Supermyk! Finnes Her. Jada, jeg har ikke strømper på meg på bildet, men det er tatt før det ble så kaldt. Men nå er strømpene på. 

Ny episode med Frikjent. Jippi, så bra serie:)

 

2 kommentarer
  1. Kjenner meg igjen, gutt til tross! pleier å gå med kilt, tykke strømpebukser og ulljakke på vinteren, lunere og mer komfortabelt en jeans..
   Det beste er om jeg kan toppe det med et fint, varmt og mykt skjerf😊
   Har du eller får inn noe ullskjerf/ tøy denne vinteren?
   Ha en god, lun vinter😊

  2. Kjenner meg igjen, gutt til tross! pleier å gå med kilt, tykke strømpebukser og ulljakke på vinteren, lunere og mer komfortabelt en jeans..
   Det beste er om jeg kan toppe det med et fint, varmt og mykt skjerf😊
   Har du eller får inn noe ullskjerf/ tøy denne vinteren?
   Ha en god, lun vinter😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg