Mus i hus!

God kveld søndag! Så utrolig deilig med en hjemmehelg. Det hadde vi behov for nå. Masse tid sammen, små prosjekter, lek, aking, shopping og god mat. Nå er garderoben til begge jentene helt komplette for vinteren. Vi har lekt ute, akt og bygget snømann. Mannen har fått jobbet på garasjen og jeg har begynt jobben med å rydde garasjen i huset. Det tar bare så mye tid og er så lite givende. Ting tar tid! Du vet sånne prosjekter som henger over deg og stjeler masse energi- bare ved å tenke på det. Garasjen er full og TV stua vår er full. Nå må det andre boller til. Litt etter litt….

Men dere idag har jeg virkelig gått utenfor komfortsonen min. De sier at magien skjer utenfor komfortsonen, men det gjelder ikke alltid skal jeg si dere. En del av tingene i garasjen skal flyttes til fjøset. Jeg kjørte bort et lass idag, så har jeg startet ihvertfall:) Vel, på toppen av en eske der inne lå det muselort. Jeg åpnet lokket på esken og ut pilte det en mus. Jeg trodde jeg skulle DØ! Mus er noe av det mest ekle jeg vet om. Pulsen steg til maks, jeg løp ut av fjøset og skulle aldri mer inn der. Men så var det bare det at bilen var full av esker som skulle inn der. Jeg kunne ikke kjøre de tilbake i garasjen. Ok, det var bare å manne seg opp og bære inn. Etterhvert glemte jeg meg litt bort og begynte å plassere noen ting inn i skap der inne. Plutselig titter det en mus frem fra under skapet. Jeg stivnet helt og skrek. Musa pilte hit og dit, snakk om å ikke være redd da. Skikkelig hjemmekjær den. Jeg hadde tidligere butikk i fjøset og var aldri plaget med mus. Ingenting ble ødelagt det året jeg holdt til der. Til tross for at det var varmt der inne også. Nei, nå skal jeg ta en runde med stålull i alle kroker og kriker. Og jeg skal hamstre musefeller imorgen. Jeg fikk uansett begynt jobben. Helt utenfor min komfortsone, og jeg skal love deg at det var ingen magi der!

Har du noen gode tips for å bli kvitt mus? Noe spesielt de ikke liker f.eks? Musefeller skal kjøpes inn, men skulle gjerne slippe å få de inn der i utgangspunktet.

Søndagskvelden tilbringes på sofaen. Klapp på skulderen til meg selv:)
 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg