Vi hadde alltid dårlig tid!


God morgen! Mandag morgen og ny uke. Tilbake på jobb, barnehage og skole. Klokken ringer tidlig, ungene må opp, frokost, kaffe, tannpuss, på med uteklær og ut døren. Noen som kjenner seg igjen? Livet og hverdagen består mye av stress og en kamp om klokka. Rekke skolen, rekke jobben, rekke å hente før barnehagen stenger, rekke å lage middag, rekke aktiviteter… Hvor er samfunnet på vei?

Jeg var en del av dette selv. Vi hadde konstant dårlig tid. Tidsskjema var tight hver dag og ungene måtte bare henge med. Om en unge slo seg vrang eller noe ikke gikk etter skjema så raknet alt. Nesten. En dag på vei ut døren sa Marielle 2,5 år: Har vi liten tid nå mamma? Jeg husker at jeg satte meg ned og tårene bare rant. Vil jeg leve slik? På autopilot.

Nå er hverdagen anderledes. Jeg endret kursen. Eldstemann må fortsatt rekke bussen til skolen kl.07.25. Men nå står vi to opp og har tiden for oss selv. Hun spiser frokost mens jeg lager nister, og vi har tid til en god samtale. Marielle er veldig glad i å sove og får lov til det, jeg må ikke rekke å åpne en butikk. Hun får stort sett sove til hun våkner og da er også stemningen god. Litt mammakos før hun starter dagen. Akkurat slik jeg liker det. Nå har jeg en hjemmebasert jobb og styrer dagene selv.


Vi er flere og flere småbarnsmammaer som velger denne businessen. Jeg har mange mammaer i teamet mitt. Idag får jeg besøk av nok en mamma som er nysgjerrig på businessen. Er du også nysgjerrig? Kontakt meg for mer info da vel! [email protected] 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg