Den standhaftige tinnsoldaten!


Hei Lørdag! Her tar vi morningen i rolig tempo. Jentene har begynt å sove lengre i helgene, endelig har de skjønt det:) Neida, men det er godt å ikke måtte opp 06.30 hver dag. Ihvertfall idag for det ble litt senere enn vanlig for meg igår. Jeg besøkte bestis som har flyttet inn i nytt hus i Kongsberg, energi påfyll! Så her ble det Askepott film og sofakos for oss alle. Godt å starte dagen slik når vi har mulighet. Jeg bakte noen innmari gode og sunne rundstykker til frokost, skal dele oppskrift med dere for disse gikk ned på høykant for alle.

Jeg må bare vise dere disse fine tinnsoldatene. Elsket filmen “Den standhaftige tinnsoldaten” da jeg var liten. Minner! Disse er valgt ut av Marielle faktisk. Hun så disse i en utstilling og rappet de rett og slett derfra. Jeg falt for de umiddelbart og måtte jo bare ha de. Hun mener de er hennes:) Hun får være deleier, men de skal stå på fatet her altså. 

Nå får vi komme oss ut i snøen. Hører rykter om at det skal forsvinne imorgen? Nei og nei, det er så utrolig koselig ute! Vi skal ut å ake, full fart ned til jordet. Heldige oss har akebakker rundt huset vårt. Ikveld skal vi på venners julebord, skal bli koselig å gjøre noe bare vi voksne. Det skjer ikke så ofte lenger. 

Nyt Lørdag!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg