Ærlighet varer lengst!


Tenk at vi er godt ut i 2.adventsuke og bare 17.dager igjen til jul! Er du i rute? Jeg har tatt julen veldig med ro i år. Noen gaver er i hus og noen kaker. Vi skal bake litt mer til helgen, men helt ærlig så trenger vi ikke noen overflod. Vi kaster kaker hvert år for det går ikke all verden. Ellers er huset pyntet, bortsett fra juletreet som kommer opp rett før jul. I tradisjonen tro. Det er deilig å bare nyte desember så godt som mulig er. Det er jo det førjulstiden handler om♥

Jeg holder på med å skrive en del innlegg til dere som jeg skal poste når jeg er klar. Denne høsten har det vært ekstra vanskelig å blogge, det er også grunnen til at jeg ikke har postet hver dag. I tillegg til en annen viktig grunn. Når man holder tilbake noe så blir alt litt vanskelig. Jeg er en veldig ærlig person som stort sett ikke legger noe imellom. Og det meste kan snakkes om. Det har mange av mine kunder i butikken merket, de legger ut om det meste og jeg bidrar der jeg har noe å bidra med. Vi har snakket om fødsel, svangerskapsplager, våre svakheter, mannfolk-problemer, unger, familieproblemer, sykdommer, overvekt, samliv og jeg vet ikke hva. Ofte var jeg en hobby-psykolog. Jeg har lett for å prate med folk og de åpner seg lett for meg. Det er noe av det jeg savner med å drive butikken faktisk. Tilliten jeg skapte til mine kunder. Jeg vet at ærlighet varer lengst så derfor ønsker jeg å dele noe med dere så fort jeg er klar:)

Og dere, imorgen torsdag er det låvesalg igjen. Masse masse fint til en rimelig penge. Det er vel ikke dumt nå før jul? Åpent 11-18.  Adressen er: jareveien 92, 3340 Åmot. Låven vegg i vegg med Jahr Bilservice. Håper å se deg:)
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg