12.12


Hei Mandag! Tenk at det er under to uker igjen til jul, vi er faktisk halvveis på adventskalenderen.Jeg tviholder på denne tiden som er igjen, for jeg vil at den skal vare lengst mulig.  Nesten som barseltiden, hvor babyen vokser altfor fort og man plutselig er tilbake på jobb. Nei, nå nytes førjulstiden til det fulle her! 

En kontrast til at jeg ikke vil at tiden skal gå så fort er at jeg sitter å jobber litt med 2017. Jeg lager en plan og setter opp drømmer. For at dette skal få plass så må noe vike. Sånn er det alltid. Sier man ja til noe så må man si nei til noe annet. Fremover skal jeg dele litt mer med dere. Det er godt å kunne ha noe å glede seg til etter jul også. For selvom denne tiden nå er så fantastisk så må man ikke glemme at den tar slutt. 
Nå skal jeg ta bilder av karamellene jeg har laget. Det vil si runde to med karameller. Jeg rakk ikke å ta bilder av de første, for når familien fikk smaken av de så fikk de seg en real karamell:) Ikke bare er de sinnsykt gode, men de er også sunne. Halleluja:) Oppskrift kommer i neste innlegg.

So Long, nyt førjulen! Med eller uten en karamell:)

2 kommentarer

Siste innlegg