Slik kommer man seg gjennom julestria!


Hei og hå! Er du en av de som nesten ikke puster med magen i desember? Det er måneden for julebord, juleshopping, julebaking, julefester, avslutninger, juleverksted osv. For de fleste så går dagene i ett fra morgen til kveld, det gjelder å holde pusten og henge med i svingene. Eller, det å holde pusten er ikke noe jeg anbefaler, men jeg vet mange føler det slik. Når dagen er over så lander man på sofaen eller i senga med et dunk. Noen som kjenner seg igjen? Jeg ELSKER desmber selvom man skal rekke over mye. Hver dag prøver jeg å nyte og legge alt til rette for at det skal gå så smertefritt som mulig. Det kreves mye av oss, og kanskje litt ekstra av oss mammaer/damer for å holde alt på stell?

For 1,5 år siden kjøpte jeg min første boks med Argi+ og jeg kjente med engang at dette var akkurat det jeg trengte. Ikke bare i julen, men året gjennom. Jeg har valgt å kalle den “husmorspeed på boks”, for det er nettopp det den er. Jeg merket med engang at jeg ikke hadde den “down” perioden rett etter jobb, du vet når du er tung i kroppen og vil bare legge deg litt ned på sofaen? Søvnen min ble bedre om natten. Jeg våknet lettere i kroppen og trengte ikke slumre 4 ganger før jeg stod opp. Og jeg presterte bedre på trening. Alt i alt ga den meg mer overskudd. Nettopp det de fleste av oss trenger akkurat nå!
Argi+ er et kosttilskudd med vitaminer og L-arginin. Anbefaler deg å google L-arginin, så skjønner du hva jeg mener:) Argi+ er et av de produktene jeg selger mest av og en av mine favoritter selv. Ikke så rart siden den gjør hverdagen min bedre? Du kan lese mer eller bestille Argi+ HER. Eller send en mail [email protected] Det er 90dagers fornøydhetsgaranti så hvorfor ikke prøve?

På en uke har vi 2 juletrefester, cheerleading avslutning, bursdag, julelunsj, låvesalg og julebord. Tar meg en ekstra dose Argi+ jeg. SKÅL!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg