Same Procedure as last year!


Lille julaften♥ Nå er det duket for møljelag her i heimen. Jeg elsker mølje! Flere som spiser det i julen? Vet det er en tradisjon her i Drammens området, men kanskje flere steder og? Bordet er dekket, lysene tent og ungene nybadet. Vi gleder oss til å senke skuldrene helt og ta innover oss julen. 

Kjøkkenet her i Villa Drømmeverden er pyntet opp med rødt til julen, tradisjon er tradisjon. Jeg har alltid hatt litt rødt på kjøkkenet og ikke så mye i stuen. Men i år er det mer rødt i hele huset. Skal ta dere med på en rød jakt tenkte jeg. Til og med rødt på soverommet i år. Woho!:) Jeg setter frem rødt servise, røde tekstiler og røde lys på kjøkkenet. Ikke så mye nisser og julepynt egentlig. Ja, og julegardiner da. Nå har vi hatt jul her inne i hele desember og som jeg har kost meg. 


Hvitt, rotting, lin, rødt, ruter og svibler hånd i hånd. Jeg ELSKER det! Idag viser jeg kun den ene delen av kjøkkenet. Og tro meg jeg har tatt så mye bilder her hjemme idag. Jeg skal dele med dere i hele romjulen. Nå ankommer straks gjestene og vi skal spise oss mette og gode. Ja, og se på Grevinnen og Hovmesteren. Same procedure as last year♥

God lille julaften til deg. Ta vare på hverandre i julen♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg