Takknemlig, klart for noe nytt og Happy new year!


Hei fra fjellheimen! Noen som ser hvor jeg er? (Hint: se bak meg) Tenk at det er siste dagen i 2016. Julen, romjulen og nyttårsaften er snart historie. Vi har hatt en så innmari fin tid. Masse tid sammen, god mat, tid til avslapning, lek og moro. Akkurat slik det skal være! 

2016 har gitt meg mye glede og sorger. Oppoverbakkene har vært bratte, slettene fine og nedoverbakkene tunge. Dette året har jeg lært meg selv å kjenne på både godt og vondt. Tror dette er året jeg har vokst mest på det personlige planet. Jeg har tatt valg som har vært vanskelig, men også veldig viktig. Når alt kommer til alt så er det familie og de rundt meg som betyr mest. Jeg er takknemlig for alt jeg har i livet mitt♥

Når jeg tenker meg om så gjør det ikke noe om vi setter lokk på hele 2016. Det som har vært har vært, nå gjelder det å se fremover. Jeg gleder meg til å ta fatt på 2017. Nye utfordringer som skal taes tak i. Jeg har mange muligheter og kan forme 2017 akkurat slik jeg vil. Er ikke det fantastisk? Flere som gleder seg til å starte på det nye året?

Vi i familien har opplevd mye fint sammen og minnene er samlet i hjertet♥

Kjære leser; Godt Nytt År til deg! Lag dere en fin kveld og start 2017 med blanke ark!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg