Jeg skal flytte!


Jeg skal flytte! Jeg skal flytte!

De siste dagene har vi gjort om på rommet til Pernille. Det har hengt over meg lenge. Hun fikk ett nytt klesskap i høst og etter det har det vært altfor fult der inne, noe måtte ut. Jeg har bare ikke orket å starte på den jobben for jeg vet at det ikke bare er å ommøblere, det drar med seg så mye mer. Nå har vi altså tømt en kommode, ryddet alle hyller og skuffer, kastet ødelagte ting og gitt de barnslige lekene til lillesøster. Hun tok gladelig imot:)

Når èn får “nytt” rom så blir den andre missunnelig. Vi flyttet sengen til Pernille og det ble så koselig! Så da ville lillesøster også flytte sengen sin. Igjen så ble det mer enn bare å flytte sengen, men herremin så kosleig det ble! Og det var egentlig på tide for jeg har ikke gjort noe særlig der inne siden hun var 1,5år. Babylekene var på tide å kaste ut for å si det sånn. Tenk at denne jenta fyller 4år om 11 dager, hvor ble tiden av?

Marielle har gledet seg sånn til å flytte sengen sin at hun har flydd rundt og sagt til alle: Jeg skal flytte! Jeg skal flytte! Vel, det er ikke fult så drastisk, men for en liten jente så var det stort. Hun ble kjempefornøyd med “ny” seng♥Vi endte opp med en løsning som jeg ikke hadde sett for meg. Men den ble til underveis som vi flyttet rundt på møblene. Jeg skal ta bilder i dagslys og med en annet objektiv så dere skal få det. Smart løsning for å utnytte plassen best mulig. Nå har begge jentene danseplass!

Fin fin fredag til deg♥

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg