Angrer jeg på at jeg la ned butikken?

Hei tirsdag! Dagen vært fin så langt? Jeg har fått unna både det ene og det andre idag til tross for at det var så glatt her i dag tidlig at jeg måtte ringe pappa. Han hjalp meg med å kjøre bilen ned bakken:) Heldig jeg!

Nå som jeg har tatt bladet vekk fra munnen og begynt å dele mer med dere så tenkte jeg å snakke litt om butikken min igjen. Mange lurte veldig på hvorfor jeg la den ned i sommer, mange synes det var leit og mange forstod meg. Jeg har skrevet litt om det tidligere, men noe har jeg også holdt tilbake. For å være helt ærlig så var prosessen lang, utrolig kjip, tårevåt og frustrerende.

Jeg valgte å følge drømmen min i 2010 og åpnet Drømmeverden som var MIN drøm. Det var den fineste butikken♥ I 6år utviklet jeg konseptet, ekspanderte og fulgte magefølelsen min. Det var noen utrolig fine, lærerike og unike år. Men det var også mange år med utallige arbeidstimer. Etterhvert som årene går så vil man gjerne ha noe igjen for de timene, eller få muligheten til å høste godene av det man har bygget opp. Når det uteblir så mister man også en del av motivasjonen. Fra den dagen jeg la ned så har jeg ikke savnet butikken noe særlig, det gir en god magefølelse. Avgjørelsen var riktig. Men det er klart at når jeg lette frem disse bildene så kiler det jo litt i magen, for dagene i butikken var fine og atmosfæren var magisk. Igjen, jeg hadde den fineste butikken som for alltid vil være i mitt♥

Senere idag skal jeg dele hvorfor jeg la ned butikken med dere, så stikk innom etter klokken 20 🙂
 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg